Varför köpa hos Sweet Colours?

Direktförsäljning från webbutiken
Vår webbutik är så översiktlig som möjlig, så att du kan handla enkelt och lätt? Hos oss behöver du inte registrera dig! När du valt ut en produkt, kan du betala den snabbt, enkelt och säkert. Om du lämnar in din beställning före kl.

15:00 skickas den samma dag (må-fr)

Leverans med Track & Trace
Alla våra paket skickas via DPD 5 dagar i veckan (må-fr). Efter att vi lämnat ditt paket till DPD får du ett e-post meddelande om detta. Track & Trace koden som du får via e-post senare fungerar inte med detsamma. Från och med den tidpunkt ditt paket kommit fram till DPD:s depå, kan du följa ditt paket vidare. 

Tillverkning med egna maskiner
Sweet Colours är specialiserad på frystorkning, därför kan vi stolt säga att vi är en av de största tillverkarna av rosenblad i Europa med ett rymligt färgsortiment. Vi har flera frystorkningsmaskiner som är inkopplade 24 timmar om dygnet, med en kapacitet på 35.000 rosor per månad.

Våra kunder
Våra kunder är mycket olika. Konsumenter använder våra blomblad huvudsakligen till  bröllopsfester och begravningar. Kommersiellt levereras våra produkter bland annat till hotell,  filmuppsättningar för reklamfilmer, dekoratörer, blomsterhandlare och spa-anläggningar. Det rymliga färgsortiment erbjuder dig att anpassa den rätta färgen till ditt tema. Genom våra stora inköp och produktion kan vi leverera direkt från lagret till ett konkurrenskraftigt pris. För vår bearbetning använder vi endast rosor av toppkvalitet. 

Handla säkert med SSL-förbindelse 
Hos Sweet Colours kan du handla 100% säkert! Vi har ett SSL-certifikat, så att dina uppgifter alltid är skyddade. Du känner igen det på det gröna låset i webbläsarens adressfält.

Vad betyder SSL?
Hackare blir smartare och smartare, webbsidor kopieras så att det verkar som om du befinner dig på den rätta webbsidan, men i verkligheten befinner du dig på en förfalskad webbsida och på så sätt lämnar du ut känslig information. SSL betyder Secure Sockets Layer och ser till att dataströmmen mellan vår webbsida och dig, som besökare, inte är läsbar för andra.

Handla säkert? Även hos Sweet Colours!