Konfetti

Specialområde
Sweet Colours är specialiserad i produktion och leverans av konfetti för bröllop. Eftersom färska rosenblad snabbt vissnar och är arbetsintensiva och dyra, kan du köpa rosenblad och hortensiablad hos oss i vår webbutik direkt från lagret hela året. Genom unika konserverings- och frystorkningstekniker kan vi leverera konfetti med behållning av naturliga egenskaper såsom färg och form, men då länge hållbara! 

Tema bröllop
Eftersom vi arbetar med naturliga produkter, är vår konfetti 100% biologiskt nedbrytbar och därför populär överallt. Att strö konfetti på bröllop är en tradition sedan flera århundraden, du vill säkert ha de bästa fotona från bröllopsdagen? Fler och fler brudpar väljer ett tema eller en färg för bröllopet. Det är ofta bara små anpassningar som måste ske, men det ger ditt bröllop så mycket extra och glamour. Att strö eller dekorera borden med rosenblad förstärker ditt färgtema och ger en personlig och lyxig utstrålning.

Billig konfetti  
Vi säljer de rätta rosenbladen för varje budget. Premium rosenblad i flera färger för ditt tema och vår speciella ’Blandade andrasortering’, att användas som konfetti på bröllop. Alla våra frystorkade rosor plockas efter frystorkningsprocessen och sorteras för hand av våra medarbetare. Andrasorteringens rosenblad skiljs från toppkvalitets rosenblad eftersom de avviker i färg, krullning eller är spruckna. Vi säljer vår blandade andrasortering i 8 eller 24 liters lådor. Dessa är helt klart våra mest sålda rosenblad, du får många rosenblad för en billig summa. Perfekt för att strö över brudparet eller som dekoration längs altargången.