Allmänna villkor

Betalning
Alla onlinebetalningar äger rum via Payment Service Provider Adyen, detta är en säker online betalningsservice som skyddar dina uppgifter. Vi beräknar inga kostnader för våra onlinebetalningar. Betalning äger alltid rum i förväg. 

Uppgifternas säkerhet  
Sweet Colours skyddar dina uppgifter och lämnar inte ut dem till andra instanser. Vi har ett SSL-certifikat varigenom dina uppgifter alltid är skyddade. Du känner igen det på det gröna hänglåset i webbläsarens adressfält. Vi är förespråkare för en diskret och snabb behandling och begär därför bara uppgifter som vi behöver, vilka därför endast används för att hjälpa dig.  

Överenskommelse
En överenskommelse kommer till stånd när kunden har accepterat de allmänna villkoren och betalningen för beställningen har kommit in. Sweet Colours förbehåller sig alltid rätten att inte acceptera en beställning. Om en beställning inte accepteras, får du ett meddelande via e-post.

Annullering
Våra paket skickas dagligen kl. 15:00. Vill du annullera din beställning, kan du endast göra det före kl. 15:00 på den vardag då försändelsen skulle äga rum. Annulleringen kan du skicka enkelt via e-post till info@sweetcolours.se 

Priser
De priser som nämns vid artiklarna är i SEK och inklusive moms (om inte annat anges). Sweet Colours förbehåller sig alltid rätten att ändra de hanterade priserna.

Leverans
Vi behandlar vår produkt med mycket omsorg och förpackar den därför så bra som möjligt. Räkna dock med att du ska underteckna för mottagning av paketet. V.g. fyll i en adress där någon kan ta emot din beställning. Vår gratis provpaketservice skickas i ett paket som passar i brevlådan, du behöver alltså inte underteckna det. Vi håller dig informerad via e-post när din beställning eller ditt ’gratis provpaket’ är på väg till dig.  

Leveransdatum
Som kund är du själv ansvarig för det rätta leveransdatumet. Önskat datum kan du därför bestämma själv vid din beställning. Eftersom produkten har lång hållbarhet, råder vi dig eftertryckligt att beställa 1-2 veckor före evenemanget, så att chansen att bli besviken är minimal. 

Färger
Vi erbjuder en gratis provpaketservice för att övertyga dig om vår produkt. Färgerna på bildskärmen på din dator kan avvika från den äkta färgen. Våra rosenblad anges med ett ’produktnamn’ som ägs av Sweet Colours och inga rättigheter kan härledas härifrån. Vi råder dig därför, om du inte är helt övertygad om färgen, att använda denna ’gratis  provpaketservice’ för att undvika missförstånd.

Mått
Sweet Colours levererar naturliga produkter. Härigenom kan det uppstå små skillnader när det gäller färg och mått. Måtten som anges på denna webbsida är riktlinjer och inga rättigheter kan härledas härifrån. 

Produkter
Konserverade rosor och rosenblad kan färga av sig. Som kund är du själv ansvarig för användning av produkterna. Sweet Colours kan inte göras ansvarig för produkter som eventuellt läcker eller färgar av sig. 

Returnera
Vi gör allt vi kan för att leverera en så bra produkt som möjligt, men skulle du av vilken orsak som helst inte vara nöjd med den köpta produkten, kan du skicka tillbaka den inom 14 dagar. Efter att de returnerade produkterna tagits emot får du en restitution. Detta gäller bara för produktkostnaderna, inte för leveranskostnaderna. Som kund ska du själv betala returneringskostnaderna.

Restitution tillämpas dock enbart under följande villkor:

  • Produkten ska fortfarande vara förpackad i originalförpackningen.
  • Produkten får inte vara öppnad.
  • Produkten får inte vara skadad.
  • Produkterna ska returneras inom 14 dagar efter att du mottagit dem.

Sweet Colours restituerar det betalade beloppet inte om:

  • Kunden valt en låda med blandade färger.
  • Kunden fyllt i önskat leveransdatum felaktigt.

Copyright
Vår webbutik är endast gjord för att köpa produkter. Det är förbjudet att kopiera och/eller sprida bildmaterial eller annat material utan Sweet Colours uttryckliga tillstånd.