Stabiliserade rosor

Vad är stabiliserade rosor? 
Att stabilisera färska rosor är mycket populärt nuförtiden. Utförandet av denna process började på 1980-talet och har sedan moderniserats mer och mer. Den senaste tekniken ser till att färska rosor är hållbara i flera år och i många färger. Stabiliserade rosor är äkta rosor. Genom att behandla färska rosor med en unik metod är rosorna hållbara längre än ett år utan att förlora den naturliga utstrålningen och mjukheten.

Hur stabiliseras färska rosor?
För stabiliseringen använder vi endast de bästa rosor som är skurna för hand. Efter att de färska rosorna nått mognadsfasen behandlas de genom en avancerad teknisk process där de naturliga safterna ersätts av en flytande blandning av glycerin, vatten och färgämnen. Resultatet är en praktfull produkt som känns precis som en färskt plockad ros. Naturlig att beskåda och ändå med en hållbarhet längre än 1 år!

Vad är hemligheten? Vi stabiliserar i själva verket växtprocessen. Därigenom behåller rosen sin naturliga skönhet, silkesmjuka glans och sin vackra, starka färg. I motsats till äkta rosor behöver stabiliserade rosor inget vatten eller annan skötsel.

Vad gör man med stabiliserade rosor?
Dessa speciella rosor är mycket populära bland hotell, designers, blomsterhandlare och dekoratörer. Vidare ser man dem regelbundet dyka upp på bröllop. Där används de som knapphålsblommor, dekoration på tårtan eller som stämningsfull dekoration på borden. (se vårt fotogalleri). Att produkten är så populär framgår av utbudet av speciella workshoppar med stabiliserade rosor.

Köpa stabiliserade rosor i vår webbutik
I vår webbutik kan du snabbt, säkert och enkelt köpa konserverade rosor. Du behöver inte registrera dig som kund. Du kan nu till och med betala ännu snabbare med våra kopplingar till sociala medier, på så sätt behöver du inte ens fylla i dina adressuppgifter. Enkelt, eller hur? Vi erbjuder våra konserverade rosor i 16 färger och 3 storlekar: stora,  medelstora och små. Våra rosor säljs direkt från lagret och levereras i en vacker förpackning med kikfönster. Alla priser i webbutiken anges inklusive moms.

Rabatt
Om du handlar för 999 kr eller mer och om du köper minst två produkter, kommer du i fråga för en rabatt på upp till 20%. 

Vad ska måste du göra för att få rabatten?
Vad måste du göra för att få rabatt när du handlar i vår webbutik? Skicka in din beställning via e-post, fråga efter en rabattkod och dra nytta av rabatten. Då får du den unika rabattkoden via e-post. För in koden vid beställningen och klicka på ’Aktivera’ för att aktivera rabatten.

Tips: till och med på våra ’Specialerbjudanden’ får du volymrabatt!

Vi använder följande rabattschema:
  • 1.000 kr-5.000 kr,   10%
  • 5.000 kr-10.000 kr, 15%
  • >10.000 kr,             20%