Longlife rosor

Rosor
En bukett rosor säger mer än tusen ord. En kärleksgåva, en bukett som tack eller bara som dekoration i vardagsrummet. Rosor för med sig glädje i livet med de vackraste färgerna och en fräsch utstrålning. Tyvärr så varar glädjen av färska rosor inte längre än 2 veckor. Detta i motsats till våra longlife rosor, som är hållbara i flera år!

Hur tillverkas longlife rosor?
För konserveringen använder vi endast de bästa kvaliteten färska rosor som är skurna för hand. Efter att rosorna nått mognadsfasen behandlas de genom en avancerad teknisk process där de naturliga safterna ersätts av en flytande blandning av glycerin, vatten och färgämnen. Härigenom stabiliserar vi i själva verket växtprocessen. På så sätt behåller rosen sin naturliga skönhet, silkesmjuka glans och sin vackra, starka färg. 

Fördelen med longlife rosor
  • Hållbara längre än 1 år
  • Levereras direkt från lagret
  • Samma priser hela året. Du betalar alltså inget mer när försäljningen ligger på topp
  • I motsats till äkta rosor behöver longlife rosor inget vatten eller annan skötsel.
  • 100% biologiskt nedbrytbara
Skötsel av longlife rosor
För att hela tiden kunna njuta av denna vackra produkt behöver du inte göra så mycket. Du förvarar våra rosor bäst i ett torrt, mörkt utrymme. Försök att undvika starkt solljus, hög fuktighet och kontakt med vatten. Sköt rosorna med kärlek och du kommer att kunna njuta av dem i flera år!