Rose amor

Rose amor/Emihana
Rose amor är en tongivande producent och exportör av premium stabiliserade rosor, med distributörer över hela Europa, Förenta staterna, Japan, China och flera andra länder. Med 15 års erfarenhet är Rose amor marknadsledare när det gäller produktion av den högsta kvaliteten konserverade rosor. Genom en unik konserveringsprocess behandlas färska rosor med en blandning av glycerin och färgämnen, varigenom rosorna är hållbara längre än 1 år. En utveckling på 3 år har föregått processen.

Förpackning
Efter att de färska rosorna stabiliserats, placeras de i en behållare i en stadig kartongförpackning med kikfönster. På så sätt skadas rosorna inte och är de lätta att transporteras. Rose amor rosorna utan stjälk erbjuds i olika storlekar till exempel M, L, XL och även XXL. Måttet på dessa rosor varierar mellan en diameter på 3-9 cm och en höjd på 3-7 cm. De konserverade rosorna erbjuds även med en stjälk på 70 cm, dessa är förpackade per styck.

Missförstånd: frystorkade eller konserverade rosor?
Det råder ett stort missförstånd bland konsumenter och blomsterhandlare när det gäller frystorkade och konserverade rosor. Frystorkade rosor är endast lämpade för bearbetningen av frystorkade rosenblad, vi är specialister på det. Dessa rosenhuvud lämpar sig inte för dekoration. Letar du efter äkta rosenhuvud som dekoration och som är hållbara länge? Då letar du efter konserverade rosor. Dessa rosor är sammetsmjuka, fina och färgstarka och hållbara längre än 1 år!  

Enkelt och snabbt beställbara i vår webbutik Sweet Colours säljer Rose amor rosorna i drygt 30 färger och 4 olika storlekar (M, L, XL och XXL). Du får din beställning alltid i en vacker förpackning med kikfönster. Klicka på fotot med önskad färg för mer information om storlekar och priser (till exempel de vackra mörkröda eller de pastellfärgade ljusröda rosorna). De stabiliserade rosorna kan köpas direkt från vår webbutik och de skickas i väg samma dag! Behandla rosorna omsorgsfullt hemma och du kommer absolut att ha glädje av dem länge.