Information

Sweet Colours har gjort webbutiken så översiktlig som möjligt så att du kan handla lätt och enkelt. Är ett ämne inte helt tydligt eller vill du läsa mer om våra produkter och tjänster? Välj då önskat ämne i menyn till vänster. 


Leverans


Alla våra paket levereras av DPD. Beställ före kl. 15:00 idag skickas det samma dag! 


Leveranskostnader och leveranslängd

Nedan finns en översikt på våra leveranskostnader och leveranslängd per land:

Leveransland: Leveranstid:             Leveranskostnader:
Svenska, Ekonomi 5-8 vardagar        89.00 kr
Svenska, Express 3-5 vardagar             129.00 kr
Europa, övriga länder 3-5 vardagar               139.00 kr
Världen, övriga länder 10-14 vardagar             249.00 kr

Track & Trace vid varje beställning
Efter att vi lämnat över ditt paket till DPD får du ett e-post meddelande om detta. Track & Trace koden som du får senare via e-post fungerar inte med detsamma. Från och med det ögonblick då ditt paket kommit till DPD:s depå, kan du följa paketet vidare. 

Om det inte år någon hemma när varorna levereras 
Är du inte hemma vid första leveransförsöket, lämnar utköraren en anteckning med ytterligare  instruktioner. Det kan bland annat vara ett leveransdatum då?? någon är närvarande, en annan leveransadress, hämta paketet själv på DPD:s depå eller lämna en engångsfullmakt till DPD så att de lämnar paketet på den plats du angett.

Tips: Skicka din beställning till en adress där någon är närvarande under dagen för att underteckna för mottagning. Leverans till en postboxadress där ingen är närvarande är inte möjlig.

Leverans till DPD Parcelshop

Är du inte hemma och kan därför inte ta emot din beställning? Inga problem, du kan helt enkelt låta leverera din beställning till en av de 1300 DPD Parcelshops i ditt område. Platsen kan du välja när du beställer. Du får ett e-postmeddelande när din beställning är klar för avhämtning. Ta med dig ett giltigt ID-kort när du hämtar din beställning.

Fördelarna på rad! 
  • Du bestämmer själv var och när du hämtar ditt paket.
  • Det finns alltid en DPD Parcelshop i närheten.
  • De är ofta öppna (en del 7 dagar i veckan)!

Världsomfattande CO2-neutral pakettransport
Total Zero är DPD:s nya initiativ för att arbeta CO2-neutralt. Initiativet trädde i kraft juli 2012 inom DPD:s viktigaste marknader. Med Total Zero garanterar DPD att varje paket transporteras CO2-neutralt utan att kunderna  betalar extra för det. DPD tar sitt ansvar för att begränsa belastningen av miljön och av planeten till det minimala. DPD klarlägger varje aspekt av företaget i sin strävan att reducera eller förebygga negativa effekter, av företagsledande, på miljön. DPD betraktar CO2-reduktion inte bara som största utmaning, utan även som en utsökt chans att utmärka sig positivt inom området paketleverans. Våra paket hämtas av DPD varje dag.